Rentacar agencija | Auto kuća – Desetka plus
Iako je relativno nova kompanija na srpskom tržištu, Desetka Plus rent a car, je u proteklom periodu jasno ukazala na svoje aktivno prisustvo u rent a car oblasti. Profesionalnim odnosom, pouzdanošću, pristupačnim cenama i kvalitetnom uslugom uslužili smo veliki broj zadovoljnih klijenata, sa skoro svih kontinenata. Trudimo se da svakom klijentu, shodno iskazanim potrebama, obezbedimo adekvatno vozilo i visok stepen usluge, bilo da su potrebe privatnog ili poslovnog karaktera.

Desetka plus vozni park čine vozila renomiranih svetskih i domaćih proizvođača kao što su: Toyota, Ford, Fiat, Citroen, Peugeot i Zastava. Sva vozila su opremljena klima uređajem, električnim podizačima prozora kao i ostalom opremom kako biste se osećali udobno i bezbedno tokom najma. Na raspolaganju vam je i naš Call centar dostupan 24 sata 365 dana u godini. U rent a car u poslujemo isključivo s novim vozilima, nudimo uslugu besplatne dostave i preuzimanja vozila na području Beograda, čak i van radnog vremena.

Na raspolaganju su vam i naše specijalne ponude u vidu Vikend tarife, 10+3, VIP Card… kao i povoljni uslovi kod višemesečnog najma ili najma više vozila. Za stalne klijente obezbedili smo i posebne popuste na sve tarife i grupe vozila.

Kontaktirajte nas i uverite se u kvalitet naše usluge. Za sve on-line rezervacije odobravamo 10% popusta!

Za detaljnije informacije o rentacar agenciji

Kliknite ovde