Zašto je kvalitetan instruktor vožnje izrazito bitan? | Auto kuća – Desetka plus
12 May 2014
12 May 2014,
 0

Instruktor vožnje je bez sumnje najbitniji deo svake autoškole, instruktor vam pruža sigurnost i usmerava vas ka ispravnim navikama u vožnji. Poznato je da mladi kandidati upijaju znanje kao sunđer, a navike koje steknete u toj vrlo ranoj fazi upravljanja vozilom se uveliko manifestuju u vašoj daljoj „karijeri“ dobrog i savesnog vozača. Odlika svakog dobrog instruktora je da se posveti svakom kandidatu lično i da s njim stekne prijateljski odnos. Time se omogućava kvalitetna komunikacija između kandidata i instruktora što čitav proces pohađanja auto škole čini bržim i kvalitetnijim. Važno je da sva pitanja i nejasnoće koje imate u vožnji (a svi ih imaju) jasno i bez ustručavanja postavite vašem instruktoru jer je on tu zbog vas.

Instruktor vožnje mora biti i dobar psiholog jer je njegovo znanje i iskustvo bezvredno ako ga nije u stanju kvalitetno preneti na kandidata. Najbolji instruktori vožnje nisu oni kod kojih je najviša prolaznost. Najbolji instruktor je onaj koji će vam na primerima pokazati i detaljno objasniti šta, kako i zašto. Možete biti sigurni da ćete uz vrhunskog instruktora vožnje položiti vozački ispit vrlo brzo i što je još važnije postaćete siguran i dobar vozač koji veruje u sebe i svoje sposobnosti što je vrlo bitno prilikom uključivanja u saobraćaj.

Auto škola Desetka Plus može da se pohvali sa iskusnim instruktorima koji će vam preneti znanje i pružiti sigurnost u vožnji i polaganju vozačkog ispita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *